Keitä me olemme?

Alueiden yhteyshenkilöt

Teija Kemppi

Olen tehokas moniosaaja ja luova ongelmanratkaisija sekä Tahkon ja Kuopion alueen yhteyshenkilö. Matkan varrella hihaani on tarttunut 20 v. + työkokemusta; tapahtumista, myynnistä, ryhmämyynnistä, markkinoinnista, sisällöntuotannosta, viestinnästä tuotteistamiseen ja asiakaspalveluun. Olen superhyvä kahvinkeittäjä ja kahvilla päivä lähtee käyntiin aina!

Työtehtävien monipuolisuus, kolmen pojan äitinä olo ja Tahkon sykkeessä työn teko on tehnyt minusta erinomaisen asiakaspalvelijan, joka pitää monia lankoja käsissään ja löytää ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa. Olen saanut kunnian toimia Nilsiän Yrittäjien hallituksessa ja paikallisen Pitäjäyhdistyksen aktiivijäsenenä, näissä olen päässyt tekemään mm. Taiteiden Juhlaa ja Maakunnallista Yrittäjäjuhlaa. Tämä onkin mielipuuhaani, tuottaa elämyksiä asiakkaille!

Taskustani löytyy tradenomin, tapahtumatuottajan, markkinointiassistentin ja palveluiden tuotteistamisen ammattitutkinnot. Kouluttautuminen on jatkuvaa ja olen aina vähintään jollakin kurssilla, viimeksi TripAdvisor ja SomeTrainer – syventävä kurssi.

Vapaa-ajalla nautin luonnosta, joogaamisesta ja lenkkeilystä. Ryhmäliikuntatunneilta saan myös kivasti virtaa ja liikettä kehoon. Kirjat ja elokuvat vetävät puoleensa myös. 🙂

Heidi Hartikainen

Olen superhypermonitoimiosaaja sekä Kouvolan alueen yhteyshenkilö. Matkan varrella lahkeeseeni on tarttunut 25 vuoden verran työkokemusta teollisuudesta järjestötyöhön, markkinoinnista hallinnollisiin tehtäviin. En ole kummoinen kahvinkeittäjä, mutta hengissä olen pysynyt. Asiaa on saattanut edesauttaa se, että olen teenjuoja. Työtehtävieni kirjo on siis monipuolinen, mutta jos eteen sattuisi tulemaan tehtävä, josta ei ole suoranaista aiempaa kokemusta, niin sitten kilautetaan kaverille tai laitetaan mietintämyssy hetkeksi päähän ja kääritään hihat normaalia ylemmäksi.

Opintotaustani koostuu markkinoinnin, it-alan ja tapahtumatuottajan tutkinnoista, joita päivittelen aika ajoin. Erityisen lähellä sydäntäni ovat keuhkot, mutta sen lisäksi, tunteita herättävät tapahtumamarkkinoinnin projektit.

Vapaa-ajallani tartun useimmiten kirjaan, kameraan tai koiran talutushihnaan. Harvemmin kaikkiin yhtä aikaa, mutta kuvia talutushihnasta ei ole koskaan liikaa. Joskus saatan löytää itseni myös joogamatolta torkkumasta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

8 + 12 =

Tietosuojaseloste